Screenen modelovereenkomst ZZP

Screenen modelovereenkomst ZZP

 

Per 1 mei 2016 is de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) niet meer rechtsgeldig. Met de komst van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (Wet DBA) kunnen opdrachtgevers en opdrachtnemers (ZZP’ers) werken op basis van een modelovereenkomst. De Belastingdienst kan vervolgens op basis van die overeenkomst beoordelen of u daadwerkelijk buiten dienstbetrekking werkt. 

Waarom een modelovereenkomst?

Bij het niet of niet tijdig opstellen van een modelovereenkomst loopt u het risico dat u door de Belastingdienst een naheffingsaanslag loonheffingen en boetes krijgt opgelegd. Om vrij en veilig te kunnen blijven werken is het aan te raden een door de Belastingdienst goedgekeurde overeenkomst op te stellen. Daarmee bent u tijdig DBA-proof!

De rol van Omnius

Bij Omnius bent u als ZZP’er en als opdrachtgever aan het juiste adres voor het laten screenen van een modelovereenkomst. Kies voor een ervaren advocaat aangesloten bij Omnius. Samen met u zal de advocaat de juiste aanpak bepalen en zoeken naar de best mogelijke oplossing voor uw juridische vraagstuk. Bemiddelen, procederen, onderhandelen of het opstellen van documenten; een advocaat regelt het!

Doe nu de Document Check

Is er sprake van een mogelijk verkapt dienstverband? Wenst u advies van een advocaat over de te nemen stappen? Verstuur uw document naar Omnius en laat u vrijblijvend door een advocaat adviseren. Snel weten waar u aan toe bent? Verstuur uw document hier.

Screening modelovereenkomst ZZP’er

€310,00 – AANBIEDING t/m 31 december 2016 voor € 250,00
Met deze voordelige screening regelen wij dat uw modelovereenkomst conform de Wet DBA is.

Een advocaat zorgt voor een goede opname van de voorwaarden in de overeenkomst. Zo bent u zeker van een goed contract. Een advocaat regelt het!

Wat u kunt verwachten

  • Een op maat gemaakte modelovereenkomst
  • Concreet advies

Stel uw vraag

Neem direct contact op met de Omnius intakebalie via 088 – 629 00 29 (lokaal tarief)
of stel uw vraag via de website.
Premium partners van het Omnius Advocatennetwerk: